Service og reparationer af alle biler

Hos Jørgen Jensen Automobiler A/S i Ringkøbing kan vi tage os af alle typer biler med ekspertise og omhu. Vi har en fælles passion for at levere topkvalitetsservice og reparationer til alle bilmærker og modeller. Uanset om du kører VW, BMW, Mercedes, Audi, Ford, Hyundai eller et andet mærke, kan du stole på vores professionelle service og grundighed.

Vores erfarne mekanikere er uddannet og specialister i deres fag og har alle en fælles passion for biler. Vi kan udføre service og reparationer af alle typer køretøjer, herunder El-biler, diesel-og benzinbiler med den højeste standard. Vores avancerede faciliteter og topmoderne udstyr sikre, at vi kan håndtere selv de mest komplekse opgaver på vores autoværksted.

Autoværksted til både rutinemæssig service og akut reparation

Fra rutinemæssigt serviceeftersyn til akutte reparationer, dækker vores autoværksted alle dine behov. Vi har kompetencerne til at håndtere alt fra motorproblemer, til bremse- og transmisionsreparationer. Vi kan skaffe alle de nødvendige reservedele til alle typer biler. Vi arbejder effektivt og målrettet med fejlsøgning og service, så du hurtigt kan få din bil tilbage igen.

Udover reparationer, tilbyder vi også at udføre rutinemæssige service af din bil. Det kan omfatte alt fra simple olieskift og dækskifte til fejlfinding og udskiftning af filtre. Vi stræber altid efter at bevare din bils ydeevne. Vi gennemgår grundigt din bil og tjekker for eventuelle fejl, der kan blive til dyre reparationer senere, hvis der ikke tages hånd om dem. 

Brugte biler til salg hos Jørgen Jensen Automobiler A/S

Hos Jørgen Jensen Automobiler A/S, kan du også gå på opdagelse i vores sortiment af brugte biler til salg. Vi har et bredt udvalg af både diesel, benzin og el-biler i forskellige prisklasser og mærker. Vi kan også hjælpe dig med at skaffe din næste bil, hvis den ikke er på lager. 

Trænger din bil til at blive efterset, inden den skal synes? Eller skal du bare have skiftet olie eller dæk? Så kontakt Jørgen Jensen Automobiler A/S i dag. Eller bestil en tid online. Du kan også ringe til os på telefonnummer 97 32 11 58 eller sende os en mail på ss@jj-auto.dk

Bestil tid

Følg med på sociale medier

Følg os på Facebook
 

13.01