Oplev eventyret med Yamaha ATV og Påhængsmotor

Drømmer du om at komme i marken eller på havet uden besvær? Hos Jørgen Jensen Automobiler A/S i Ringkøbing er vi stolte af at være autoriserede forhandlere af Yamaha ATV’er både 2-hjulet og 4-hjulet, samt påhængsmotorer, det ultimative valg for dig som er eventyrlysten. Yamaha er kendt for deres alsidighed, høje ydeevne, exceptionelle kvalitet, der giver dig mulighed for at erobre de genstridige bølger, den mudrede sti i skoven eller den stejle bakke med lethed.

  • Alsidighed der imponerer: Uanset om du er en erfaren off-road entusiast eller skal bruge en ATV i forbindelse med mark- eller skovarbejde, vil Yamaha ATV være din arbejdshest dagen lang. 
  • Ydeevne, der aldrig skuffer: Når det kommer til ydeevne, står Yamaha ATV i en klasse for sig selv. Udstyret med avanceret teknologi og kraftfulde motorer leverer Yamaha ATV'er en god køreoplevelse hver gang.
  • Robusthed: Med en Yamaha ATV kommer du let gennem arbejdsdagen eller turen i skoven. Det bliver til en leg med en Yamaha ATV. Du får en robust maskine, som nemt kan klare de opgaver du skal udføre i marken eller skoven. 

Yamaha Påhængsmotor, der aldrig skuffer

Kvalitet er altafgørende når det kommer til at vælge påhængsmotor, for at sikre en sikker og pålidelig sejlads. Yamaha påhængsmotorer er designet med fokus på holdbarhed og pålidelighed, hvilket gør dem til det ideelle valg for både erfarne sejlere og nybegyndere. Som autoriseret forhandler garanterer vi, at du får en påhængsmotor, der opfylder de høje standarder, som Yamaha er kendt for.

Hos Jørgen Jensen Automobiler A/S har vi et bredt udvalg af Yamaha påhængsmotorer, der bringer din bådoplevelse til nye højder. Yamaha er kendt for at levere pålidelige og kraftfulde påhængsmotorer, der kombinerer lang levetid med imponerende ydeevne på vandet.

Yamaha forhandler - service og reparationer i topklasse

Som autoriseret forhandler af Yamaha ATV’er og påhængsmotorer kan vi ikke kun tilbyde et bredt udvalg, Vi tilbyder også service og reparationer på vores værksted. Vi kan skaffe alle reservedele og udføre reparationer som autoriseret forhandler og værksted. Uanset om du har brug for service eller akut reparation, kan du hos os altid regne med hurtig og effektiv service.

Vi tilbyder en række forskellig ekstraudstyr både til ATV’er og påhængsmotorer. Vi kan hjælpe dig med at skaffe lige det du står og mangler. Vi tilbyder et omfattende udvalg af originale reservedele og ekstraudstyr til Yamaha-produkter. Vores erfarne team står klar til at hjælpe dig med at finde præcis det, du har brug for, for at bevare og forbedre din køre- eller sejloplevelse.

Skal vi finde dit næste produkt fra Yamaha?

Kig forbi Jørgen Jensen Automobiler A/S i Ringkøbing. Vi har hjulpet mange glade og tilfredse kunder både fra lokalområdet Skjern og Herning og fra resten af landet. Har du spørgsmål til Yamaha produkter eller vores lager, kan du ringe til os på telefonnummer 97 32 11 58. Du er også velkommen til at sende en mail til ss@jj-auto.dk eller udfylde vores kontaktformular.

Følg med på sociale medier

Følg os på Facebook
 

13.01